LITEN SERIÖS UPPFÖDNING AV SVART OCH VIT   STOR  PUDEL

 

Hos oss föds valparna inne i huset hos familjen.

När valparna är ca.4 veckor gamla flyttar dem från valplådan till en hage i vårat vardagsrum och får där leva ett vanligt familjeliv. De bekantar sig dessutom med omgivningen i det övriga huset på egen hand en liten stund då och då.

Vi leker och umgås med dem både inne och ut. De får vara på trimbordet, bli borstade och får nos och tassar klippta!!! De får även åka bil ett par gånger.

Våra valpar får prova på ett och annat innan dom lämnar oss! Bland annat så får dem leka med Nellie, Martins whippet. Hon ställer gärna upp som "lektant".
Är det väder som tillåter så är det lek och bus ute som gäller. I våran trädgård händer det massor så valparna har en hel del att titta på. Bland annat ekorrar och
grannens katt som kikar förbi ibland. Fåglar i träden kan dem titta på i evighet.

När det är dags att hämta din valp är den registrerad hos SKK, ID märkt, vaccinerad, veterinärs besiktigad och har valpförsäkring mot dolda fel i tre år.

Din valp får även en liten väska med sig där den flyttar. Mat att börja med, borste, leksak, massor med goda råd, stamtavla och naturligtvis även ett koppel med halsband ligger i den.

När Floppy levde var det hon som var lektant
Tillbaka